Search form

Листа на информации од јавен карактер

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 05 ноември 2018 година

Во прилог интегрален текст од обраќањето на министерот Манчевски на денешната прес-конференција: Министерството за информатичко општество и администрација започнува со процесот на хоризонтална функционална анализа.
Што значи ова? Ова значи

Монтреал,  03 ноември 2018 год.

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, е во официјална посета на Монтреал, Канада, каде учествува на меѓународниот симпозиум на тема: „Најдобри практики за ефективен и демократски трансфер на извршната власт“.

Тбилиси, 02 ноември 2018 год.

Делегација од Министерството за информатичко општество и администрација предводена од државниот секретар Јахи Јахија, а поддржана од Одделот за демократско управување при Мисијата на ОБСЕ во Скопје,  во периодот од 31 октомври до 2 ноември 2018 година престојуваше на студиска посета во Тбилиси, Грузија.

Pages

 

ИСУЧР
Агенција за администрација
МАРнет - Македонска Академска Истражувачка Мрежа
ЕНЕР