Сподели:

Интервју со министерот Манчевски за емисијата „360 степени“

Скопје, 06 март 2018 година

Манчевски: Ако чекавме огласи за да избереме директори, немаше да сме спремни да ја преземеме власта

 

MINISTER

Minister od information society and administration

Search form