Министер за информатичко општество и администрација

Search form

Листа на информации од јавен карактер

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 10 септември 2018 год.

Третиот состанок на Советот за реформа во јавната администрација, се одржа денеска во Владата на Република Македонија.

Солун, 08 септември 2018 год.

Македонија и Грција како соседи имаат обврска кон своите граѓани покрај тоа што се соседи и да бидат партнери и постојано да соработуваат. Ова е заклучокот од средбата помеѓу министерот за информатичко општество и админситрација Дамјан Манчевски и  министерот за дигитална политика, телекомуникации и медиуми во грчката Влада, Никос Папас.

Скопје, 06 септември 2018 год.

Министерството за информатичко општество и администрација во соработка со компанијата „HUAWEI“, и оваа година обезбедува можност за надградување на петте најдобри студенти од ИКТ факултетите во Република Македонија.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 10 септември 2018 год.

Третиот состанок на Советот за реформа во јавната администрација, се одржа денеска во Владата на Република Македонија.

Солун, 08 септември 2018 год.

Македонија и Грција како соседи имаат обврска кон своите граѓани покрај тоа што се соседи и да бидат партнери и постојано да соработуваат. Ова е заклучокот од средбата помеѓу министерот за информатичко општество и админситрација Дамјан Манчевски и  министерот за дигитална политика, телекомуникации и медиуми во грчката Влада, Никос Папас.

Скопје, 06 септември 2018 год.

Министерството за информатичко општество и администрација во соработка со компанијата „HUAWEI“, и оваа година обезбедува можност за надградување на петте најдобри студенти од ИКТ факултетите во Република Македонија.

Pages

 

ИСУЧР
Агенција за администрација
МАРнет - Македонска Академска Истражувачка Мрежа
ЕНЕР