Сподели:

Најава за заедничка прес конференција на Манчевски и Лукаревска

Скопје, 22 февруари 2018 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорката на УЈП, Сања Лукаревска ќе одржат заедничка прес конференција.

Прес конференцијата е закажана за 22ри февруари(четврток), со почеток од 10.30 часот, во просториите на МИОА.

 

Министерство за информатичко општество и администрација

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form