Сподели:

Интервју со министерот Манчевски за емисијата „360 степени“

Скопје, 06 март 2018 година

Манчевски: Ако чекавме огласи за да избереме директори, немаше да сме спремни да ја преземеме власта

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form