Сподели:

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Почитувани,

во согласност со Законот за заштита на лични податоци, Министерството за информатичко општество и администрација на Република Македонија Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб страница нема да бидат злоупотребени. Податоците никогаш нема да бидат објавени во било каков медиум или поделени со друго трето правно односно физичко лице.

Со почит,
Министерство за информатичко општество и администрација на Република Македонија.

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form