Најава

Скопје, 27 септември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски ќе одржи прес конференција.

Прес конференцијата е закажана за денеска, 27-ми септември, во 15:00 часот, во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација.

 

 

Министерство за информатичко општество и администрација