Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 10 shtator 2018

Takimi i tretë i Këshillit për reforma në administratën publike u mbajt sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë. Qëllimi i këtij

Selanik, 08 shtator 2018

Maqedonia dhe Greqia si fqinjë kanë obligim ndaj qytetarëve të tyre përveç asaj që janë fqinjë të bëhen partnerë si dhe vazhdimisht të bashkëpunojnë. Ky është përfundimi nga takimi në mes ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski dhe ministrit për politikë digjitale, telekomunikim dhe media në qeverinë

Shkup, 6 shtator 2018

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me kompaninë "HUAWEI", këtë vit ofron mundësi për përmirësimin e pesë studentëve më të mirë nga fakultetet e TIK-ut në Republikën e Maqedonisë. Bëhet fjalë për programin studimor "Huawei - fara e së ardhmes", që do të mbahet nga 27 tetori deri më 11 nëntor të këtij viti në Pekin dhe

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 10 shtator 2018

Takimi i tretë i Këshillit për reforma në administratën publike u mbajt sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë. Qëllimi i këtij

Selanik, 08 shtator 2018

Maqedonia dhe Greqia si fqinjë kanë obligim ndaj qytetarëve të tyre përveç asaj që janë fqinjë të bëhen partnerë si dhe vazhdimisht të bashkëpunojnë. Ky është përfundimi nga takimi në mes ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski dhe ministrit për politikë digjitale, telekomunikim dhe media në qeverinë

Shkup, 6 shtator 2018

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me kompaninë "HUAWEI", këtë vit ofron mundësi për përmirësimin e pesë studentëve më të mirë nga fakultetet e TIK-ut në Republikën e Maqedonisë. Bëhet fjalë për programin studimor "Huawei - fara e së ardhmes", që do të mbahet nga 27 tetori deri më 11 nëntor të këtij viti në Pekin dhe

Pages