Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 25 tetor 2018

Qendra e shërbimeve shtetërore në Astana së bashku me Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë organizojnë konferencë “Sfidat bashkëkohore në administratën publike dhe roli i partneritetit për arritjen e zgjidhjeve” në Shkup

Shkup, 25 tetor 2018

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës filloi me zbatimin e analizës horizontale në administratën publike. Çka do të thotë kjo? Kjo do të thotë se më në fund në Maqedoni do të vendosim rend në kaosin i cili ekziston në administratën publike. Në këtë proces iu parapri hartimi

Shkup, 22 tetor 2018

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës me Interoperabilitetin (ndërveprimin) Nacional mundësoi shkëmbimin elektronik, të standardizuar dhe të besueshëm të të dhënave dhe dokumenteve në mes të sistemeve të TI-së, të organeve

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 17 tetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski, drejtori kryesor ekzekutiv i Huawei në Maqedoni Marin Tinçev dhe ambasadorja e Republikës Kombëtare të Kinës në Maqedoni Jin Lisjen morën pjesë në ndarjen solemne të vauçerëve të pesë studentëve

Shkup, 17 tetor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, mbrëmë, ishte pjesë e një prej ngjarjeve të cilat po mbahen në Maqedoni, në kuadër të "Javës Evropiane të Kodimit".
Ai u drejtua duke iu uruar sukses në kodimin studentëve të Shkollës së mesme të Qytetit të Shkupit Gjimnazi

16 tetor 2018

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se në kuadër të "Javës Evropiane për kodim", е cila këtë vit do të mbahet nga 6 deri më 21 tetor, nga Maqedonia janë paraqitur më shumë se 130 shkolla. Projektin në Maqedoni e udhëheq fondacioni "Metamorfozis", ndërsa këtë vit fitoi mbështetje nga Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës si dhe nga Ministria e Arsimit.

Pages