Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

 • Shkup, 17 tetor 2018

  Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski, drejtori kryesor ekzekutiv i Huawei në Maqedoni Marin Tinçev dhe ambasadorja e Republikës Kombëtare të Kinës në Maqedoni Jin Lisjen morën pjesë në ndarjen solemne të vauçerëve të pesë studentëve

 • Shkup, 17 tetor 2018

  Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, mbrëmë, ishte pjesë e një prej ngjarjeve të cilat po mbahen në Maqedoni, në kuadër të "Javës Evropiane të Kodimit".
  Ai u drejtua duke iu uruar sukses në kodimin studentëve të Shkollës së mesme të Qytetit të Shkupit Gjimnazi

 • 16 tetor 2018

  Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se në kuadër të "Javës Evropiane për kodim", е cila këtë vit do të mbahet nga 6 deri më 21 tetor, nga Maqedonia janë paraqitur më shumë se 130 shkolla. Projektin në Maqedoni e udhëheq fondacioni "Metamorfozis", ndërsa këtë vit fitoi mbështetje nga Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës si dhe nga Ministria e Arsimit.

 • Digitalks

  Prishtinë, 12 tetor 2018

  Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, iu drejtua panelit ministror me temë: "Ekonomia digjitale - motor për zhvillim ekonomik", që po mbahet dje dhe sot në Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Duke folur për transformimin digjital si bazë për ekonominë digjitale, Ministri

 • Shkup, 9 tetor 2018

  Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, sot mbajti fjalimin e hapjes së konferencës rajonale me temë: ,,Siguria Kibernetike: Bashkëpunimi dhe Shkëmbimi i Informacionit”, organizuar nga Agjencioni për komunikime elektronike (AKE) dhe Zyra e OSBE-së në Maqedoni.

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 shtator 2018

Me qëllim të vendosjes së standardeve për udhëheqje me cilësi në administratën e Republikës së Maqedonisë, Ministria për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA) zbaton aktivitete për implementimin e “Kornizës së

Shkup, 17 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim pune me përfaqësuesin e OSBE-së për liri

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 20 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski mbajti konferencë për shtyp në të cilën

Shkup, 18 shtator 2018

Me qëllim të vendosjes së standardeve për udhëheqje me cilësi në administratën e Republikës së Maqedonisë, Ministria për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA) zbaton aktivitete për implementimin e “Kornizës së

Shkup, 17 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim pune me përfaqësuesin e OSBE-së për liri

Pages