Shpërndaje:

Furnizime Publike

Të nderuar,

këtu mund t'i shikoni shpalljet për furnizime publike të cilat i publikon Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë në Sistemin elektronik për furnizime publike në pajtueshmëri me Planin për furnizime publike.

 

 

MINISTRI

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë

Search form