Shpërndaje:

Ministri Mançevski i ftuar në ,,24 Analiza“ në TV24 (Si planifikon Qeveria të bëjë administratë efikase)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form