Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Londër, 10 maj 2019

Në vizitën studimore në Londër të Britanisë së Madhe, morën pjesë ministrja e punës dhe politikës sociale Mila Carovska, zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe

Të nderuar,

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ju fton të merrni pjesë në diskutimin publik në të cilin do të prezantohet Plani vjetor i zbatimit të Strategjisë së reformave në administratën publike 2018-2022.

Ngjarja do të mbahet në Klubin e deputetëve më 13-të maj 2019, me fillim në ora 11:00.

Shkup, 6 maj 2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, u drejtua në konferencën përmbyllëse në suaza të projektit: „Mbështetja e MSHIA-së në procesin e modernizimit të administratës publike“, i cili vitin e

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Të nderuar,

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ju fton të merrni pjesë në diskutimin publik në të cilin do të prezantohet Plani vjetor i zbatimit të Strategjisë së reformave në administratën publike 2018-2022.

Ngjarja do të mbahet në Klubin e deputetëve më 13-të maj 2019, me fillim në ora 11:00.

Shkup, 6 maj 2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, u drejtua në konferencën përmbyllëse në suaza të projektit: „Mbështetja e MSHIA-së në procesin e modernizimit të administratës publike“, i cili vitin e

Shkup, 3 maj 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjës për çështjet evropiane, sot mori pjesë në shënimin e Ditës botërore të lirisë së mediave, nën organizimin e

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form