Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 12 prill 2019
Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, bashkëkryesues në Nënkomitetin për inovacion, shoqëri informatike dhe politikë sociale në Komisionin

Shkup, 10 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, mbajti fjalim në konferencën ,,Çfarë zgjedhje – të ardhme të tillë”, nën organizimin e CIVIL - Qendra për liri. Në konferencë

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 11 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës,

Shkup, 10 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, mbajti fjalim në konferencën ,,Çfarë zgjedhje – të ardhme të tillë”, nën organizimin e CIVIL - Qendra për liri. Në konferencë

Gjenevë, 10 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski u drejtua në sesionin interaktiv të përfaqësuesve të lartë, në suaza të Samitit më të madh botëror të shoqërisë informatike, i cili u mbajt në Gjenevë të Zvicrës.

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form