Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Gjenevë, 10 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski u drejtua në sesionin interaktiv të përfaqësuesve të lartë, në suaza të Samitit më të madh botëror të shoqërisë informatike, i cili u mbajt në Gjenevë të Zvicrës.

Ohër, 6 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski dhe këshilltarja në MSHIA, Biljana Zhagar, morrën pjesë në Shkollën sindikale të 30-të të Sindikatit të AAGJSH.

Beograd, 4 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevki, mbajti fjalim në Panelin ministror, në Samitin e dytë digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor.
Ministri Mançevski, vuri në pah se në

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Ohër, 6 prill 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski dhe këshilltarja në MSHIA, Biljana Zhagar, morrën pjesë në Shkollën sindikale të 30-të të Sindikatit të AAGJSH.

Beograd, 4 prill 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevki, mbajti fjalim në Panelin ministror, në Samitin e dytë digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor.
Ministri Mançevski, vuri në pah se në

Beograd, 4 prill 2019

Ministrat e dikastereve, përgjegjës për digjitalizimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, sot në Samitin Digjital në Beograd, nënshkruan Marrëveshen rajonale për uljen e çmimeve të roamingut. Në këtë mënyrë, Konkluzionet e Samitit Digjital në

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form