Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

 

Shkup, 04 shtator 2019

Që nga viti i kaluar, Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës dhe Ministria e arsimit dhe shkencës, në bashkëpunim me Fondacionin Metamorfozis, në mënyrë aktive mbështesin Javën Evropiane të Kodimit (EU Code Week 2019) që mbahet çdo vit në tetor, në lokacione të ndryshme, në më shumë vende të Evropës dhe më gjërë.

Shkup, 26 gusht 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i tregtisë, turizmit dhe telekomunikacionit në Qeverinë e Republikës së Serbisë, Rasim Lajiq, sot nënshkruan Marrëveshje për njohjen e përbashkët të shërbimeve të besueshme që shfrytëzohen në të dy shtetet.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

 

Shkup, 04 shtator 2019

Që nga viti i kaluar, Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës dhe Ministria e arsimit dhe shkencës, në bashkëpunim me Fondacionin Metamorfozis, në mënyrë aktive mbështesin Javën Evropiane të Kodimit (EU Code Week 2019) që mbahet çdo vit në tetor, në lokacione të ndryshme, në më shumë vende të Evropës dhe më gjërë.

Shkup, 26 gusht 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i tregtisë, turizmit dhe telekomunikacionit në Qeverinë e Republikës së Serbisë, Rasim Lajiq, sot nënshkruan Marrëveshje për njohjen e përbashkët të shërbimeve të besueshme që shfrytëzohen në të dy shtetet.

Shkup, 30 korrik 2019

Dje pasdite në Qeverinë e Republikës

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form